|
bazy noclegowe
|
| vicky |
Dodany dnia 28-05-2010 13:43
|
Kapeć

Data rejestracji: 25.05.10
|
czy podczas wyjazdów korzystacie z baz noclegowych, serwisów, dzięki którym można zarezerwować noclegi przez internet ??
Myślicie, że to jest dobre rozwiązanie dla podróżujących po kraju i po świecie??
jeśli korzystacie z tego typu serwisów to z jakich najczęściej ??
Bo mnie udało się znaleźć ostatnio serwis hotels-globally.com , gdzie można w bardzo łatwy sposób zarezerwować, ale wcześniej znaleźć hotel w różnych zakątkach świata. Jeśli wy znacie jakieś inne serwisy może podzielicie się adresami ?/ |
| |
|
|
| Scaliano |
Dodany dnia 05-07-2010 14:16
|

Klapek

Data rejestracji: 14.09.09
|
Tak,kiedyś korzystałem z usług serwisu za pomocą którego rezerwowałem dane miejsce noclegowe. Teraz jestem zdania,że lepiej zadzwonić i dogadać się bezpośrednio z właścicielem. To najpewniejsze źródło.
Scaliano.com.pl Kudowa Zdrój! Pensjonat,hotel,nocleg! |
| |
|
|
| jonnieTHEwalker |
Dodany dnia 05-07-2010 15:10
|
Kapeć

Data rejestracji: 05.07.10
|
Ja zaglądam czasami na stronę nocuj.com.pl Jest spory wybór miejsc noclegowych. Zawsze lepiej się zabezpieczyć i sprawdzić też opinie innych osób o tych miejscach. Są tam fotki każdego pensjonatu, domku, hostelu etc. więc bez problemu można sobie sprawdzić cały standard. :-) |
| |
|
|
| maszynistka |
Dodany dnia 14-07-2010 15:39
|
Kapeć

Data rejestracji: 14.10.09
|
Ja uważam że to dobre rozwiązanie bo na hotels-globally.com można zrobić rezerwację taniej niż bezpośrednio w hotelu. W dodatku mają naprawdę imponującą bazę. To akurat dobry i godny zaufania serwis, myślę że warto korzystać, to spore ułatwienie. |
| |
|
|
| piotra |
Dodany dnia 18-07-2010 19:10
|
Kapeć

Data rejestracji: 18.07.10
|
Ogólnopolska baza noclegowa - oferta turystyczna, polecane obiekty turystyczne w Polsce.
http://www.poleca...
|
| |
|
|
| Scaliano |
Dodany dnia 27-07-2010 11:41
|

Klapek

Data rejestracji: 14.09.09
|
A ile płaci się za taką wcześniejszą rezerwację?? Jeżeli możesz to napisz jak kształtują sie ceny.
Scaliano.com.pl Kudowa Zdrój! Pensjonat,hotel,nocleg! |
| |
|
|
| kolargol |
Dodany dnia 31-07-2010 10:26
|
Kapeć

Data rejestracji: 02.03.10
|
Zarezerwowanie miejsca to chyba najmniejszy problem tak naprawdę. W pierwszejk kolejnosci trzeba to miejsce znaleźc, prawda? Wydaje mi się,że bardzo ułatwiają to tego typu strony http://www.urlopw... można bez problemu znaleźć miejsce gdzie chce się nocowac lub spędzić więcej czasu z uwzglednieniem odpowiedniej ceny itd |
| |
|