Hej
Planujemy z żoną pierwsze wspólne wakacje z naszą pociechą (Kajek 5 mc). Plan jest taki, że jedziemy nad morze samochodem ale myślimy o tym, jak wykorzystać czas na spacery i w czym nosić malucha. Z wózka rezygnujemy bo mamy problem z transportem, więc może nosidełko? Jezeli są tu jacyś rodzice, którzy mieli podobny problem to proszę o opinie. Znależlismy cos takiego http://www.womar....amp;zm3=12
mi się wydaje, że tego typu nosidełka są bardzo praktyczne,w sklepie Entliczek Pentliczek właśnie oglądałam coś w tym stylu, tyle, że tam wybór jest na tyle duży, że sama nie wiem które miałabym wybrać...ogólnie takie nosidła wydają mi się bezpieczniejsze od tych specjalnych chust na które panuje teraz moda, chociaż w takie upały chusty mogłyby okazać się korzystniejsze
Nosidełko to dobry pomysł,ale równie dobrze możecie nosić malucha w huście,moi znajomi tak zrobili kiedy jechali z dzieckiem na wakacje. Zajmuje mało miejsca i jest bezpieczna.
Scaliano.com.pl Kudowa Zdrój! Pensjonat,hotel,nocleg!
No i pogoda sprawiła nam psikusa ale w sumie może i lepiej bo te upały demotywowują człowieka do wszystkiego. Wybór jest faktycznie spory ale w przypadku tej firmy nie mozna narzekac na cene. Ostatecznie zdecydowalismy sie nosidlo ale inny model (rain) z odpinanym daszkiem stabilizujacym i ktory chroni przed deszczem i wiatrem, powinien zdac egzamin.
Dzięki za odpowiedzi
Jutro wyruszamy
Napisze po powrocie